Pluim - High Beer
Evenementen

EVENEMENTEN & HIGH's


We bieden binnen Pluim diverse high's aan. Zo kunt u verschillende wijnen met bijbehorende hapjes proberen in onze High Wine. Als u geïnteresseerd bent in de diverse speciaal bieren van de tap is de High Beer een aanrader, waarbij u bij elke biersoort een passend hapje geserveerd krijgt.

Onze high tea is speciaal bedoelt voor gasten die graag uitgebreid thee en koffie drinken, met een uitgebreid assortiment aan zoete en hartige lekkernijen.

Wij bieden tevens de mogelijkheid van een arrangement op maat. Of u nu wilt vergaderen, privé dineren met een groep, of een feest wil vieren in onze serre, we kunnen altijd zorgen voor een arrangement dat past bij uw wensen. We gaan daarover graag met u in gesprek.
Hollandse avond 

VOLGENDE:  ZOMERSTOP tot SEPTEMBER

Iedere laatste zaterdag van de maand met een Alkmaarse volkszanger. Ook leuk om hiervoor te komen eten! 

Toegang is gratis.


70’s/80’s party

VOLGENDE: ZOMERSTOP tot SEPTEMBER

Wie zegt dat er nergens meer gedanst kan worden? Bij Pluim gaan iedere eerste vrijdag van de maand de voetjes van de vloer! Trek je dansschoenen aan en kom lekker dansen en borrelen onder het genot van hits uit de 70's & 80's!Pluim's LIVE

VOLGENDE: ZOMERSTOP tot SEPTEMBER

Elke 3de zondag van de maand kun je genieten van live muziek in Pluim. Elke maand een spetterend live optreden, gewoon in Eetcafé Pluim!

Uiteraard kun je gewoon terecht voor een lekkere lunch- borrel of diner.


High tea 

Geniet van heerlijke zoete en hartige lekkernijen onder het genot van een heerlijke kop thee uit de Lipton premium selectie, of probeer onze verse munt- of gemberthee. 

Reserveren minimaal 1 dag van tevoren. Kosten: €25,75 pp.
High wine

Laat u verassen door onze –met zorg geselecteerde wijnen in combinatie met 3 heerlijke gangen. Bij iedere gang krijgt u een passend glas wijn, en bovendien is dit een onwijs gezellige manier van borrelen in combinatie met eten. 

Kosten: €35 pp.
High beer 

Mooie bieren en lekkere happen? Say no more! Kies voor Pluim’s high beer. Geniet nu van 3 stoere planken met happen in combinatie met 3 heerlijke bieren van de tap- of uit fles! Laat u verassen hoe mooi bier bij bepaalde gerechten past.

Kosten: €35 pp.It’s Gin-o’clock! 

HIGH GIN: drie verschillende gins met bijpassende borrelhapjes. Kosten €45 pp.
Bedrijfs- of groepsuitje?

Wij werken samen met Uitjes en Eten. Perfect georganiseerd, professioneel begeleid en plezier verzekerd. 

Een grote keuze diverse uitjes in combinatie met eten en drinken bij Eetcafé Pluim. Onze partner organiseert, jullie genieten! De uitjes kunnen buiten of binnen in één van onze zalen plaatsvinden.